Lasse og Bo gik sammen om deres gryder og pander i 2009.
De driver det konceptuelle madbureau "I'm a KOMBO", hvor reglerne for bordet brydes.
Lasse har tidligere arbejdet på den danske tapas-institution ‘Extra’, hvor han som helt ung kok fik ansvaret for køkkenet. Senere blev han tildelt en Michelin-stjerne på 'Kokkeriet'. Bos karriere tog en anden vej. Efter læretiden gik han sine egne veje og var en af ​​folkene bag ’Madeleines Madteater’.

Spørger du Lasse og Bo om deres personlige madlavningsstil, vil de svare:
"Vi vil lave mad 'ud af boksen'. Niveauet af gourmetmad er ved at blive så højt, at der er plads til innovation. Vi bruger mange kreative overflader i vores hverdag. For os er god smag og service ikke længere nok, det er dog stadig væsentligt. En "KOMBO" af netop denne oplevelse og er fremtiden!"

Hvorfor vælger Lasse Bo at bruge Endeavour knivserien?
"Vi tror på, at knivene er lavet af dygtige håndværkere hele vejen igennem og det afspejler sig i serien. Ydermere er der lagt vægt på det æstetiske. Det både ser ud og er en super kniv. Det gør Endeavour-knivene attraktive at arbejde med."
×